Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2013. 12:27 >> 12:28

UČI RUSKI

Hulk popravlja odnose sa saigračima

Napadač Zenita Brazilac Hulk, počeo je da uči ruski jezik, kako bi se bolje uklopio u tim.

 

"Stigao sam u Zenit kada je sezona već bila u punom jeku i imao sam malo vremena da nađem zajednički jezik sa saigračima", rekao je Hulk.

 On je naglasio da bi želeo da ostane u klubu svih pet godina, koliko je ugovorom predviđeno, i da bi mu znanje ruskog bilo od velike pomoći.

"Jedan od glavnih prioriteta mi je da naučim ruski jezik. Moji saigrači Portugalac Deni i Belgijanac Lomberts već daju intervjue na ruskom ", rekao je Hulk.

Brazilski igrač je stigao u Zenit u septembru uz transfer vrijedan oko 60 miliona eura.

Njegova visoka plata izazvala je negodovanje medu drugim igračima, a vrhunac je bila svađa sa trenerom Lućanom Spaletijem, zbog toga što je bio zamijenjen u jednom meču Lige šampiona.


Hulk je na terenu postigao svega tri gola na 11 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније