Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 12. 2014. 10:32   >>  10:29

HUMELS PORUČIO

Zasluženo smo na začelju

Defanzivac Borusije iz Dortmunda Mats Humels rekao je za sebe i saigrače da su u prvom dijelu sezone Bundeslige bili patetični i da su zasluženo na začelju tabele.

 

Borusija je jesenju polusezonu završila na pretposlednjem mjestu tabele sa 15 bodova, koliko ima i Frajburg na samom začelju.

S druge strane, tim iz Dortmunda je u Ligi šampiona bio sjajan, osvojio je prvo mjesto u grupi i u osmini finala ga očekuje dvomeč sa Juventusom.

Humels, koji je imenovan za kapitena Dortmunda proteklog ljeta, vjeruje da su povrede ključnih igrača doprinijele lošoj formi i naglašava da nema garancija da će se nešto promeniti u nastavku sezone. On je jedan od igrača koji su odsustvovali zbog povrede, kao i glavna zvijezda tima Marko Rojs.

„Zapanjujuće je da smo toliko patetični. Ne postoje garancije da će se stvari promijeniti, jednostavno, nema ih. Skoro svaki ključan igrač našeg tima je bio povrijeđen u nekom trenutku. Igrali smo nezamislivo loše i veoma smo zabrinuti. Zbog toga kako igramo, zasluženo smo na samom začelju. Ako nam se najbolji igrači vrate do kraja januara, biće drugačije, ali niko ne garantuje da će biti tako. Mogu da nam se dese nove povrede, ali onda ćemo morati da uradimo nešto drugačije, nego u prvom dijelu sezone“, naglasio je Humels.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније