Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 12. 2014. 15:37 >> 15:33

TOTI PORUČIO

Do posljednjeg kola borba sa Juveom

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti istakao je da će se “vučica” do posljednjeg kola boriti sa Juventusom za titulu prvaka Italije.

 

Rimljani su na zatvaranju 2014. godine odigrali duel bez golova sa Milanom na Olimpiku, pa poslije 16. kola zaostaju tri boda za liderom iz Torina.

"Vjerujte mi, Roma se neće predati do posljednjeg kola, dokle god ima šanse da se domogne pehara", rekao je Toti.

Sa mišljenjem princa Rima slaže se i desni bek Majkon, koji smatra da će ekipa biti još bolja i jača u drugom dijelu šampionata.

"Rekao bih da veoma dobro napredujemo, ali moramo biti “loši momci” po nekad. Na primjer, protiv Milana je lopta pogodila Najdžela de Jonga u ruku, što je moglo da promijeni tok meča, ali ja radim za svoj tim – ne pričam sa sudijama", rekao je Majkon.

Naredni meč Roma igra šestog januara, kada je očekuje put u Udine, dok Juventus istog dana dočekuje Inter.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније