Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 12. 2014. 21:40   >>  21:44

KJELINI I PEREIRA TRAGIČARI

Napoli nakon penal ruleta osvojio Superkup!

Juventus i Napoli odigrali sjajan meč u Dohi, a nakon penal ruleta trofej Superkupa otišao na Jug Italije 2:2 (penalima 6:5). Šampion dva puta vodio golovima Teveza, ali je dva puta Iguain vraćao stvari na početak. Drama u penal seriji, Kjelini i Pereira propustili šuteve za pobjedu!

Juventus je poveo već nakon pet minuta igre. Odbrana Napolija je kardinalno pogriješila, što je iskoristio Karlos Tevez i pogodio za 1:0.

Napoli je uzvratio preko Hamšika koji je u 17. minutu pogodio stativu. Samo pet minuta kasnije Tevezov šut je odbranio golman Napolija Kabral. Na odmor se otišlo sa vođstvom Juventusa od 1:0.

U nastavku ludnica - Iguain je pogodio stativu, prije nego je u 68. minutu izjednačio rezultat na 1:1.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, pa se ušlo u produžetke...

Juventus je bio bolji u produžecima. Stvorio je nekoliko jako dobrih šansi, a inicijativa se isplatila u 106. minutu. Strijelac je ponovo Tevez 2:1.

Napoli se, međutim, nije predavao. Iguain je takođe svojim drugim pogotkom dva minuta prije kraja, odveo meč u penal-rulet.

A tamo su se bolje snali igrači Napolija. Bufon je na početku odbranio penal Žorginju,a na drugoj strani Tevez pogađa stativu.

U narednih pet serija igrači su bili sigurni, na početku sedme Bufon je opet stupio na scenu i odbranio Mertensu penal.

Međutim, Kjelini je propustio priliku da Juventusu donese Superkup.

Drama je potom nastavljena, Bufon je hipnotisao i Kaljehona, ali ni to nije bilo dovoljno za trofej,  jer je Pereira je šutnuo visoko preko gola.

Kulibali je pogodio 6:5 za Napoli, Rafael je odbranio Padoinu, pa je Napoli osvojio Superkup Italije!

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније