Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2013. 15:24   >>  15:24

PRITISAK NA SELEKTORA

Lev na udaru kritika

Selektor Njemačke Joakim Lev, našao se na udaru njemačkih medija, zbog nepozivanja najboljeg strijelca Bundes lige Štefana Kislinga za prijateljski meč sa Francuskom. Lev je naknadno pozvao Maria Gomeza.

Gomez nije bio u reprezentaciji od Evropskog prvenstva, a u međuvremenu je bio podvrgnut operaciji koljena. Kritike su dočekale Leva, jer je Kisling sa 13 golova doveo Bajer do neočekivano visoke druge pozicije na tabeli.

 "Mario Gomez je ponovo u formi posle pauze i povrede. Kao Miroslav Klose, ima sve predispozicije da u djelo sprovede našu taktiku i filozofiju igre, pa ima prednost", rekao je Lev.

 Klose, koji je za Lacio postigao 10 golova u sezoni, uz Gomeza je jedini pozvani napadač. Igrač Bajerna je postigao dva gola u sedam utakmica, ali je u sjenci Marija Mandžukića, koji je iskoristio njegovo odsustvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније