Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 01. 2015. 11:36   >>  11:32

RONALDO O KRIKU

To je poklič pobjede

Kristijano Ronaldo osvojio je svoju treću Zlatnu loptu, a dan posle ceremonije u Cirihu objasnio je krik koji je ispustio kada je završio obraćanje prisutnima.

 

Fantastični Portugalac dobro je promrdao sve u sali, a jedino su njegovi saigrači iz Real Madrida ostali mirni, jer su znali o čemu je riječ.

"Moj vrisak? Igrači znaju da se uvijek tako oglasim kada postignem pogodak ili kada pobijedimo. To je naš poklič, iz Real Madrida", objasnio je Ronaldo.

Poslije fenomenalne 2014, u kojoj je postigao 61 gol i osvojio Ligu šampiona, Kup Kralja i Klupsko prvenstvo svijeta, Ronaldo je stigao do trofeja na ubjedljiv način. Pošto je imao skoro 20 procenata više glasova od Lionela Mesija i Manuela Nojera.

"Nijesam bio opušten, bio sam veoma nervozan. Bilo je isto kao prošle godine, samo što ovoga puta nijesam plakao. Ne možete uvijek plakati. Ipak, računao sam da ću slaviti, poslije svega što sam postigao u godini", dodao je Ronaldo i zatim se osvrnuo na svoju izjavu da želi pet Zlatnih lopti.

"Pet Zlatnih lopti kako bih pretekao Mesija? To sam rekao u šali, jer on ima četiri. Nijesam opsjednut sa trofejima. Ovo je najveća nagrada koja postoji, ali najvažnije je da donosimo trofeje u Madrid", zaključio je Portugalac.

Pogledajte Ronaldovu reakciju koja je mnoge iznervirala:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније