Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 01. 2015. 17:22   >>  17:19

INTER OPET RAZOČARAO

Pogba pokrenuo Juve, kiks Sampdorije

Juventus se mučio, ali u posljednjih pola sata na krilima Pola Pogbe našao put do pobjede protiv Kjeva 2:0. Sampdorija odigrala mršavih 1:1 kod kuće sa Palermom, Inter poražen od Torina 1:0.

Juve je neočekivano imao dosta problema sa Kjevom. Gosti su se dobro branili, pa je šampion imao tek par šansi u prvom dijelu.

U nastavku, Juve je poveo praktično ni iz čega. Pogdba je doveo domaće u vođstvo, nakon sjajne solo akcije, u kojoj je napravio odličan dribling, pa uputio odličan udarac.

Tačku na pobjedu stare dame stavio je Lihtštajner. Prethodno je  Pogba sjajno prihvatio loptu, šutirao iz voleja, Bizari  odbio loptu, a vajcarac tek što je ušao zatresao mrežu, 2:0.

Sampdorija je povela protiv Palerma već poslije šest minuta. Eder je pogodio i tako nastavio svoju golgetersku seriju.

Čim je počelo drugo poluvreme gosti sa Sicilije su izjednačili, Vaskez je preciznim udarcem rastužio domaće igrače i navijače 1:1, što je bio konačan rezultat.

Inter je bio mnogo bolji od Torina u prvom dijelu. anse su redom propuštali Guarin, Podolski, Ikardi i Palasio, ali su "Bikovi" odoljeli u prvom poluvremenu.

U nastavku Manćinijev tim je stao i kada se činilo da će se meč završiti bez golova Moreti je u četvrtom minutu nadoknade donio tri boda gostima!

U derbiju začelja Ćezena slavila na gostovanju Parmi 2:1 Gosti su poveli golom Pulcetija,  izjednačio je domaćin autogolom Kaćonea, da bi Ćezena do zlata vriojedna tri boda došla  pogotkom Rodrigeza minut prije kraja. Sa ovim porazom, Parma je jednom nogom u Seriji B.

Verona je golom Havijera Saviole savladala Atalante 1:0. Bio je to prvi gol Argentinca u Italiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније