Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2013. 14:34   >>  14:34

PREMIJER LIGA

VIDEO: Tores se vraća na “Enfild”?

Čelsi će ponuditi španskog napadača njegovom bivšem klubu, prenose engleski mediji.

"Plavci" su doveli Fernanda Toresa iz Liverpula januara 2011. godine za sumu od 50 miliona funti, ali on ni približno nije opravdao očekivanja.

U dresu Čelsija španski reprezentativac je odigrao 118 mečeva u svim takmičenjima uz 28 golova, dok je njegov učinak u Liverpulu bio 81 gol na 142 meča.

Nedavno je u štampi na ostrvu procurela vest da bi Tores mogao da se vrati u svoj matični klub, Atletiko Madrid, u sklopu transfera Falkaa, kako bi Čelsi "keširao" manje živog novca, a sada se pominje i opcija njegovog povratka na „Enfild Roud“, gdje takođe ima status božanstva, kao i na „Vinsente Kalderonu“.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније