Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2013. 17:02 >> 17:02

URADILI MNOGO

Subotić: Ponosan sam na svoje saigrače

Borusija se iz Malage vraća zadovoljna, nakon 0:0 na "Rosaledi". "Milioneri" vjeruju da će na svom "Vestfalenu" stići do plasmana među četiri najbolja tima u Evropi. Srpski defanzivac Neven Subotić bio je ponosan na izdanje svog tima u Andaluziji.

"Bili smo pod velikim pritiskom i uspjeli smo da ostvarimo odličan rezultat protiv Malage. Kad pogledam igru iz Španije i sve ono što smo uradili za klub u prethodnih nekoliko godina, mogu reći samo da sam ponosan. Mi smo mlada ekipa i već smo dogurali mnogo, ali želimo još više. Uradićemo sve da pobijedimo na našem stadionu", istakao je Neven Subotić.

Srpski defanzivac je pohvalio igru Malage, ali je uvjeren da će njegov tim u Dortmundu dati bar jedan gol.

"Malaga je odličan tim. U prvom poluvremenu su nas baš namučili. Ne pamtim kada sam zadnji put imao toliko posla. Kasnije su se i dobro branili. Biće teško izbaciti Malagu. Ipak, vjerujem da ćemo na našem stadionu dati bar jedan gol, ako ne i više" - rekao je Subotić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније