Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 01. 2015. 19:50 >> 19:45

NOVI PROJEKAT INTERA

Manćini želi Jaju Turea

Trener Intera Roberto Manćini izjavio je da bi želio da dovede u svoj tim vezistu Mančester sitija Jaja Turea.

Ture i Manćini su sarađivali u Sitiju četiri godine (od 2009. do 2013.) i za to vrijeme osvojili Premijer ligu i FA kup.

"Jaja je jedan od najsnažnijih fudbalera na svijetu. Igrao je mnogo utakmica u različitim ligama, u Belgiji, Rusiji, Španiji i Engleskoj. Jedino nije igrao u Italiji. Mi pravimo tim, a postoje igrači koji svojim dolaskom promijene cijelu ekipu, a Jaja je takav igrač", rekao je Manćini, prenijeli su italijanski mediji. 

Trener Intera je najavio da će reprezentativca Obale Slonovače pokušati da dovede već na ljeto.

"Mogli bismo da probamo da ga dovedemo sljedeće sezone. Moramo da dovedemo trojicu igrača šampiona i tada ćemo biti spremni da se borimo za skudeto", dodao je Mančini. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније