Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 01. 2015. 21:31   >>  21:26

VRATIĆE SAV NOVAC

Žinola povukao kandidaturu za predsjednika FIFA

Bivši francuski fudbaler David Žinola objavio je danas da je odustao od kandidature za predsjednika Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Žinola je započeo kampanju 16. januara, uz podršku jedne kladionice, kako bi se na izborima pokušao da pobijedi predsjednika FIFA Sepu Blateru.

Na sajtu Davida Žinole je objavljeno je da više neće primati donacije za kampanju i da će sav dobijeni novac vratiti.

Žinola nije dobio podršku pet fudbalskih asocijacija potrebnu za kandidaturu.

Blater (78) se kandidovao za svoj peti mandat, a za predsjedničke izbore, koji će se održati 29. maja, kandidovali su se još bivši portugalski reprezentativac Luiš Figo, predsjednik Fudbalskog saveza Holandije Majkl van Prag, jordanski princ Ali Bin el Husein iz azijske federacije i bivši član Izvršnog odbora FIFA Žerom Šampanj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније