Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 01. 2015. 17:50 >> 17:45

IZBORI 29. MAJA

Figovu kandidaturu podržava i Crna Gora

Legendarni portugalski fudbaler Luis Figo objavio je imena saveza koji su ga podržali u kandidaturi za predsjednika Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

Figo je naveo da su ga podržale Danska, Luksemburg, Makedonija, Crna Gora i Poljska.

Izbori za novog predsednika FIFA biće održani 29. maja u Cirihu, a rok za podnošenje kandidatura istekao je u četvrtak, kada se u trku zvanično uključio i aktuelni predsjednik te organizacije Sep Blater.

78-godišnji Blater se kandidovao za svoj peti mandat, ali nije objavio koje su ga zemlje podržale. 

Za predsjedničke izbore kandidovali su se još predsjednik Fudbalskog saveza Holandije Majkl van Prag, jordanski princ Ali Bin el Husein iz azijske federacije i bivši član Izvršnog odbora FIFA Žerom Šampanj.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније