Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2013. 19:47 >> 19:47

STRAH JE PROŠAO

Alveš: Možemo i bez Mesija

Dani Alveš, desni bek Barselone, izjavio je da su se poslije povrede Mesija svi uplašili, ali da je sada strah prošao.

Mesi se povredio tokom utakmice sa PSŽ-om, a povreda nije ozbiljnije prirode, pa će napadač Barselone propustiti samo utakmicu sa Majorkom.

"Uplašili smo se, ali na kraju ipak nije ispalo tako loše kao što je moglo da bude. Imaćemo priliku da pokažemo da možemo da pobjeđujemo i kada on nije u timu. Ipak sve je lakše kada je on tu", izjavio je Alveš.

Alveš se zatim osvrnuo i na utakmicu sa PSŽ-om.

"Zadovoljni smo rezultatom. Ipak kada se osvrnemo i pogledamo kako je utakmica tekla, ostaje gorak ukus u ustima. Zadovoljan sam kako smo odigrali meč. Imamo šanse pred revanš, jer smo postigli dva gola u gostima", rekao je Alveš.

On nije želio da prokomentariše suđenje Štarka, iako je neposredno poslije utakmice imao primedbje na njegove odluke.

"Hajde da ne pričamo o suđenju. Fudbal igraju igrači i smatram da sudije ne treba spominjati. Ne žalimo se, greške se dešavaju, iako je jasno da su imale uticaja na konačan rezultat", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније