Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 02. 2015. 17:16 >> 17:22

PORAZI SAMPDORIJE I LACIJA

Juve stao u Udinama, Napoli slavio u Veroni

Juventus je odigrao 0:0 na gostovanju Udinezeu i propustio priliku da pobjegne Romi na devet bodova, "Vučica" je i dalje koliko - toliko u igri za titulu. Napoli savladao Kjevo u Veroni 5:1 i pobjegao pet bodova Laciju i Sampdoriji, koji su pretprjeli poraze od Torina 5:1, odnosno Ćezene 2:1!

Na "Friuliju" nije bilo previše uzbuđenja. Udineze je u prvom dijelu zaprijetio preko Teroa, Di Natalea i Fernandeza, ali Bufon je lako odbranio sve te pokušaje domaćih.

Na drugoj strani, jedinu pravu šansu je imao Ljorente, ali je njegov udarac glavom završio pored gola.

U nastavku Juve je napadao, ali je dobra prilika viđena pred golom šampiona - Pereira je pogodio prečku.

U finišu je šansu Tevez, ali ni najbolji strijelac Serije A nije imao svoj dan, pa je ostalo 0:0.

Juventus je na +7, gde je bio i pre ovog kola.

Napoli je prošao neugodno gostovanje Kjevu. Napolitanci su poveli autogolom Cezara, ali je i nešto kasnije Britos zatresao sopstvenu mrežu 1:1.

Pobjedu Napoliju donio je Manolo Gabijadini svojim prvijencem za četu Rafaela Beniteza.

Sampdorija je doživjela brodolom u Torinu. Kvaljarela je sa het-trikom torpedovao Đenovljane, a upisali su se još i Amauri i Bruno Perez. Čast Samdorije spasio je Obijang desetak minuta prije kraja 5:1.

U Ćezeni domaćin je poveo nakon sat igre, kada je Defrel matirao Marketija. Lacio se nije oporavio od šoka, pa je mladi Kaldi postigao autogol za potvrdu velike pobjede Ćezene, koja je sada na -4 od zone spasa. Do kraja je Klose smanjio rezultat, ali nije bilo vremena za bilo šta.

Sasuolo je nadigrao Inter 3:1. Zaza i Sansone su trasirali put ka pobjedi, Ikardi je smanjio na 2:1 sedam minuta prije kraja, ali je Berardi iz penala u 90. minutu potvrdio pobjedu domaćih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније