Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 02. 2013. 17:05 >> 18:19
1

NAKON NEUSPJEHA

Murinjo: Za poraz nije uvjek kriv trener

Trener Real Madrida je poslije poraza od Granade zaključio da kada ekipa pobjeđuje onda svi u klubu imaju zasluge za to, a kada gubi onda je kriv trener.

Neočekivan poraz od Granade dodatno je uzdrmao klub dok čeka duel sa Mančester junajtedom u osmini finala Lige šampiona, zakazan za 13. februar.


Real trenutno zauzima treće mjestu u Primeri, 15 bodova iza Barselone, a četiri iza drugoplasiranog Atletiko Madrida. Uz to ima i meč više od rivala.

Murinjo smatra da on ne snosi najveću odgovornost, pošto se po pisanju španskih medija poslije meča sa Granadom javnosti obratio ironičnim tonom.

"Kada pobjeđujemo i svi igraju dobro, onda je to zasluga svih u klubu, ali kada izgubimo onda je trener kriv. Zaključujemo, nismo igrali dobro, nismo ličili na sebe i ja sam odgovoran".

Portugalac je naglasio igru u prvom poluvremenu.

"Bili smo katastrofalni u prvom dijelu. I da smo uspjeli da izjednačimo u drugom poluvremenu bilo bi malo stvari za zadovoljstvo", smatra Murinjo.

Trener Reala komentarisao je i zgusnuti kalendar, kao i utakmicu sa Barselonom u polufinalu Kupa kralja.

"Odavno je jasno da klubovi ne mogu da utiču na raspored takmičenja. U srijedu smo igrali iscrpljujuću utakmicu, pa je jedan tim morao da igra taj meč, a drugi ovaj".

"Nejasno mi je zašto su neki igrači protiv Granade bili umorni, kada su protiv Barselone bili na klupi?", dodao je Murinjo.

Upoređujući sastav Reala u te dvije utakmice, uočava se da protiv Barselone nisu igrali Serhio Ramos, Fabio Koentrao i Anhel di Marija, dok su bili u startnoj postavi protiv Granade, dok su Luka Modrić i Gonzalo Iguain, koji su protiv Granade takođe bili na terenu od starta, protiv Barselone ušli u igru tokom drugog poluvremena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније