Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 04. 2013. 20:11 >> 20:11

BUNDESLIGA

Pobjeda Nirnberga

Fudbaleri Nirnberga zaustavili su Majnc na putu do mjesta u Evropi sljedeće sezone. Domaćin je slavio rezultatom 2:1.

Sva tri gola postignuta su u drugih 45 minuta. Nirnberg je poveo golom Nilsona u 54. minutu poslije kornera Kijotakea. U 60. minutu bilo je 1:1. Miler je izašao sam na golmana Nirnberga imajstorski ga lobovaio.

U 69. minutu domaćin je ponovo poveo. Kijotake je opet izveo korner, a u petercu gostiju najbolje se snašao Nilson i pogodio za kako se kasnije ispostavilo konačnih 2:1.

U duelu Hanovera i Štutgarta nije bilo golova - 0:0. I sa jedne i sa druge strane bilo je šansi, ali golgeteri nijesu imali svoj dan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније