Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 03. 2015. 22:10   >>  23:55

POVREDA BUSKETSA

Barsa i Bilbao u finalu

Barselona je ponovo bila bolja od Viljareala 3:1 (Katalonci dobili prvi meč takođe 3:1) i plasirala se u finale Kupa kralja. Slavlje Katalonaca pokvarila je povreda Serhija Busketsa. Izabranici Luisa Enrikea za trofej će se boriti sa Bilbaom, koji je savladao Espanjol u gostima 2:0 (prvi meč završen 1:1).

Svaku nadu domaćina da može do finala, ugasio je Nejmar u trećem minutu. Asistent je bio Mesi, a Brazilac je savladao Asenja i Barsi omogućio mir - 0:1.

Međutim, u finišu prvog poluvremena dvije loše situacije za Katalonce. Prvo je Dos Santos izjednačio u 39. minutu 1:1, da bi samo dva minuta kasnije, Pina stao na zglob Busketsu, ali na sreću, nije pukao.

Buskets je iznesen sa terena na nosilima, ali se vratio nasmijan na klupu Barselone.

Nastavak je promakao u znaku Katalonaca. Pinja je u 65. mninutu zaradio crveni karton, a to je Barsa kaznila sa dva gola do kraja.

Prvo je Suarez u 73. minutu vratio vođstvo gostima, da bi tačku na "i" stavio Nejmar u 88. minutu 1:3.

Bilbao je praktično već do poluvremena završio posao oko plasmana u finale.

Aduriz je u 13. minutu doveo Baskijce u vođstvo, preciznim udarcem nekih 15-ak metara - 0:1.

Prednost je udvostručio Ečeverija, u 42. minutu nakon kornera. On je udarcem glavom poslao  loptu u donji desni ugao - 0:2.

Bilbao je u nastavku lako sačuvao vođstvo i otišao na megdan Barsi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније