Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 03. 2015. 23:10 >> 00:32

ARSENAL ZADRŽAO TREĆE MJESTO

Minimalci Čelsija i Junajteda, Siti i Liverpul sigurni

Favoriti su bili uspješni u 28.kolu Premijer lige - Čelsi je minimlacem protiv Vest Hema 1:0, napravio važan korak ka tituli, Siti je savladao "fenjeraša" Lester 2:0 (Jovetić opet nije bio ni na klupi), Arsenal je slavio na gostovanju Kvins Park Rendžersu 2:1 i zadržao treće mjesto, Jang je spasio Junajted na gostovanju Njukaslu 1:0, dok je Liverpul nastavio sa sjanim igrama i rutinski pobijedio Barnli na "Enfildu" 2:0. Veče je obilježio i igrač Svonsija Batefimi Gomis koji je kolabirao na meču sa Totenhemom. Ipak, nakon reakcije ljekara brzo je došao do svijesti.

Čovjek odluke na "Apton parku" bio je Eden Azar, koji je pogodio na asistencij Ramireša sredinom prvog poluvremena.

Prilika je nakon toga bilo na obje strane, ali su golmani bili raspoloženi. Diafra Sako u finišu prvog dijela za domaćina je šutirao pravo u Kurtou, a na drugoj strani Ramireš je pogodio stativu.

U finišu prava drama, dosta uzbuđenja pred oba gola, ali ostalo je 1:0 za Čelsi.

Mančester Siti golovima Davida Silve u finišu prvog i Džejms Milner u finišu drugog poluvremena savladao Lester i zadržao kakav-takav korak za Čelsijem.

Arsenal su do pobjede nad Kvins Parkom vodili Olivije Žiru i Aleksis Sančez koji su za tresli mrežu u roku od pet minuta (od 64. do 69.). Domaći su smanjili preko Čarlija Ostina desetak minuta prije kraja, ali su "tobdžije" preživjele nalate "rendžera" do kraja.

Ešli Jang je donio Junajtedu zlata vrijednu pobjedu u Njukaslu golom minut prije kraja meča.

Liverpul je nastavio sjajnu seriju, pošto je lako izašao na kraj sa Barnlijem 2:0. Golove za četu Brendana Rodžersa postigli su Henderson i Staridž.

Na  'Vajt Hart Lejnu' Totenhem je nakon goleade bio bolji od Svonsija 3:2.

Domaćin je poveo preko Čadlija, pet minuta nakon toga onesvijestio se Bafetimbi Gomis i završio u bolnici. Ovo je bivšem igraču Lions četvrti put u karijeri da kolabira na terenu.

Ki Sung-Jonga je izjednačio u 19. minutu i sa tim rezultaom se otišlo na odmor.

"Sparsi" su meč prelomili u prvih 15 minuta nastavk. Mejson i Taunsend su pogodili za sigurnih 3:1, a Svonsi je minut prije kraj preko Sigurdosna samo ublažio poraz - 3:2.

Stouk je na "Britaniji" savladao Everton i gurnuo ka donjem dijelu tabele - 2:0. Strijelci su bili Viktos Mozes i Mame Dijuf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније