Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 03. 2015. 09:42 >> 09:37

NEĆE DA RIZIKUJE

Montela odmara Savića protiv Juventusa

Iako zbog mnogobrojinih povrijeđenih igrača ima problema sa sastavljanjem tima, trener Fiorentine Vićenco Montela je obećapo da njegova ekipa neće biti u podređenom položaju protiv Juventusa u današnjoj utakmici polufinala Kupa Italije.

Montelina ekipa već 12 mečeva ne zna za poraz, a tu seriju žele da nastave i večeras u Torinu protiv šampiona Serije A.

"Mečevi sa Juventusom su za mene uvijek specijalni, čak i prije nego sam stigao u Firencu. Kada igrate protiv najjačeg tima lige tu je uvijek dodatna motivacija", kazao je Montela.

Ipak, tim iz Firence se suočava sa mnogobrojnim povredama. Van stroja su Borha Valero, David Pizaro, Hose Basanta, Stefan Savić, Nenad Tomović i Matijas Fernandez.

"Borha Valero radi sve kako bi se oporavio, Pizaro takođe. Procijenićemo da li će njih dvojica moći da zaigraju", izjavio je Montela.

"Basanta je još uvijek pod znakom pitanja, a sa Savićem i Tomovićem nećemo da rizikujemo. Badelj je oporavljen, Babakar nije. Mati Fernandez je radio odlično na treninzima", dodao je trener "Viole".

"Još uvijek imamo tim koji može da se supsrostavi Juventusu, ali ćemo morati da napravimo neke promjene", poručio je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније