Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

26. 03. 2015. 21:35 >> 21:32

FABIO KAPELO

I mi i vi smo pod pritiskom

Utakmica sa Crnom Gorom je za Rusiju je važna, ali nije presudna, kazao je ruski selektor Fabio Kapelo. Crna Gora i Rusija odigraće sjutra u Podgorici utakmicu G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kapelo je kazao da je Crna Gora nezgodna reprezentacija kada igra na domaćem terenu i teško ju je pobijediti.

"Crna Gora ima odličnu podršku navijača, tehnički dobro obučene igrače. Obje reprezentacije su pod pritiskom, ali potrebno je naglasiti da smo jedina reprezentacija iz grupe koja je odigrala tri meča u gostima protiv najjačih ekipa (Švedska, Austrija i sjutra Crna Gora). To je naša prednost u odnosu na konkurente. Važna je utakmica protiv, ali i nakon ovog meča ima još mnogo bodova u opticaju", rekao je Kapelo na konferenciji za novinare.

On je istakao da mu je drago što je ponovo u Crnoj Gori, posebno zbog prijateljstva sa predsjednikom Fudbalskog saveza Dejanom Savićevićem.

"I ne samo to, nosim lijepe uspomene sa ovog stadiona, kada sam gostovao sa Engleskom", kazao je Kapelo.

Kapiten Roman Širokov smatra da je Crna Gora dobra reprezentacija, čvrsta, sa veoma dobrim napadačima.

"Imaće i dobru podršku publike, što je svakako prednost. Takva je situacija da ne bi bilo prijatno da izgubimo. Uradićemo sve da bude drugačije, a naravno da je naš cilj pobjeda", rekao je Širokov.

Obje selekcije u dosadašnjem dijelu kvalifikacija osvojile su po pet bodova i ostvarile po pobjedu i poraz i dva remija.

Crna Gora je pred svojim navijačima savladala Moldaviju 2:0 i igrala neriješeno sa Švedskom 1:1, dok je u gostima igrala sa Lihtenštajnom 0:0 i izgubila od Austrije 1:0.

Rusija je jedini trijumf ostvarila protiv Lihtenštajna (4:0), igrala je neriješeno sa Moldavijom (1:1) i Švedskom (1:1), a poraz je doživjela od Austije (1:0).

Utakmica na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније