Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2015. 20:13   >>  22:30 7

UOČI MEČA

Pokušali da zapale zastavu SAD

Navijačke grupe okupile su se u centru Podgorice, uoči kvalifikacione utakmice koju fudbalska reprezentacija Crne Gore igra s Rusijom. Bilo je i pokušaja navijača koji podržavaju Rusiju da zapale zastavu SAD, ali je policija to spriječila.

Navijači su se sa trga razišli oko 19:40 u različitim pravcima. Policija je locirana na više mjesta kroz grad. Ranije je najavljeno da će okupljanje navijača koji podržavaju rusku reprezentaciju ranije biti oko 19.30 na gradskom trgu.

Oko 50 navijača koji podržavaju rusku reprezentaciju okupilo se na Trgu republike u Podgorici nešto prije 19 časova, gdje su jedno vrijeme pjevali ruske pjesme, a potom je umalo došlo incidenta kada jedna grupa navijača pokušala da zapali zastavu SAD, što je policija spriječila. 

Utakmica između Crne Gore i Rusije igra se na Gradskom stadionu u Podgorici, a meč počinje u 20:45 časova.

Ranije je iz policije saopšteno da će saobraćaj za sve kategorije vozila biti zatvoren u Bulevaru Ivana Crnojevića (od mosta Milenijum do ulice Marka Miljanova), kao i ulice Bokeška i Njegoševa, od 18,30 do 00,00.

"Ukoliko se procjeni, u navedenom periodu, mogu biti zatvoreni za saobraćaj i Bulevar Stanka Dragojevića i ulica Vaka Đurovića", naveli su iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније