Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2015. 23:24 >> 00:57
28

"INSTIKTIVNO BACIO BAKLJU"

Lazarević: Kajem se zbog incidenta

Dvadesetpetogodišnji Podgoričanin Luka Lazarević, koji je sinoć bakljom pogodio golamana Rusije Igora Akifejeva, kazao je da mu je iskreno žao zbog svega što se desilo i da se kaje.

Lazarevića je policija identifikovala sinoć zahvaljujući video snimku, ali se on krio do danas do 17:45 sati, kada se predao policiji.

"Prvenstveno se izvinjavam povrijeđenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj državi, jer tek sada postajem svjestan posljedica koje sam izazvao bacanjem baklje", navodi se u policijskoj izjavi koju je dao Lazarević u prisustvu svog advokata Pavla Radonjića, a koju je dostavio CdM-u.

On je policijskom inspektoru Dragu Bulatoviću rekao da je juče sa drugovima L.D, V.J, P.P, J.H. i Lj.D. došao oko 20 sati na gradski stadion u Podgorici.

"Sa pomenutim osobama ušao sam na sjevernu tribinu stadiona. Zauzeli smo mjesta i raširili zastavu Crne Gore. Kada je počela utakmica dok smo stajali na tribini neko od gledalaca je bacio zapaljenu baklju koja je pala pored moje lijeve noge. Pošto je baklja bila zapaljena i prskala ja sam se sagnuo i podigao baklju. Ali kako je ona i dalje prskala, i bila dosta mala, da ne bi opekla mene i ostale u mojoj blizini instiktivno sam je bacio u pravcu terena. Tada je baklja pala na golmana Rusije i pogodila ga u vrat i ramena", ispričao je Lazarević.

Rekao da se uplašio kada je vidio da je golman pao i naglasio da nije osoba koja bi nekome nanijela bol, prenosi CdM.

"Da sam mogao u tom trenutku da se spustim od obezbjeđenja sigurno bih bio prvi koji bi mu pomogao i pružio pomoć. Iskreno žalim i kajem se što se sve ovako desilo. Prvenstveno se izvinjavam povrijeđenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj državi, jer tek sada postajem svjestan posljedica koje sam izazvao bacanjem baklje", istakao je Lazarević.

On je napomenuo da je prije dolaska na stadion sa društvom bio u lokalu “Rio” gdje je pio pivo.

"Nakon ovog događaja došao sam kući i ocu Željku ispričao šta sam uradio i tražio savjet, te sam dan kasnije sa njim došao u Centar bezbejdnosti Podgorica da dam izjavu", kazao je Lazarević policiji.

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније