Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 03. 2015. 17:51 >> 18:38
1

SJEĆANJE NA 1995.

Drobnjak izvodi početni udarac finala Kupa Francuske

U poplavi ružnih vijesti za crnogorski fudbal, jedna lijepa - naš proslavljeni fudbaler Anto Drobnjak, koji je sada pomoćnik selektora Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, na finalu francuskog kupa između PSŽ-a i Bastije 11. aprila, izvešće početni udarac s Alanom Rošom, bivšim igračem "svetaca".

To će biti sjećanje na isto finale prije dvije decenije, u kojem je PSŽ slavio sa 2:0.

Drobnjaku, koji je tada nastupao za Bastiju, u tom finalu je poništen regularan gol pri rezultatu 1:0. Za ekipu PSŽ-a, tada su, osim Roša, između ostalih nastupali legendarni Žorž Vea i David Žinola.

Drobnjak (46) karijeru je počeo u bjelopoljskom Jedinstvu, a afirmisao se u podgoričkoj Budućnosti i beogradskoj Crvenoj Zvezdi, odakle je prešao u Bastiju. Kasnije je u francuskoj ligi nastupao i za Lens, da bi potom igrao u Japanu za Gamba Osaku. Iz "zemlje izlazećeg Sunca" vratio se u Francusku u ekipu Sošoa, a karijeru je završio u amaterskom klubu Martiges.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније