Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 03. 2015. 22:56 >> 00:25
1

PARODIJA NA INCIDENT

'442oons': Kapelo nije želio zapaljenog golmana

Pogledajte zanimljiv crtani film kao parodiju na utakmice kvalifikacija za EURO 2016.

Ekipa „442oons“, poznata po šaljivim animacijama, objavilia je novi video inspirisan okršajima nacionalnih selekcija u borbi na putu ka Francuskoj.

U njemu su se našli Zlatan Ibrahimović i njegov neobični prvi pogotak na gostovanju Moldaviji, napadač Totenhema Hari Kejn, koji je zatresao mrežu nakon samo 78 sekundi pošto je debitovao za reprezentaciju Engleske, a nama najzanimljiviji dio je parodija na incident u Podgorici, kada je baklja pogodila ruskog golmana Igora Akinfejeva.

U tom dijelu prikazan je ruski selektor Fabio Kapelo koji traži strast i borbenost od svojih igrača, ali je na kraju dobio nešto što nije očekivao. Dio u kojem je prikazan incident sa meča Crna Gora - Rusija počinje od 15. sekunde videa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније