Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2015. 23:48   >>  23:46

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Felaini i Kurtoa odveli Belgiju na prvo mjesto

Fudbaleri Belgije pobijedili su danas u gostima Izrael sa 1:0 u utakmici petog kola Grupe B kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Belgija se ovim trijumfom izjednačila na liderskom mjestu sa Velsom, te sada obje selekcije imaju po 11 bodova, dok je Izrael treći sa devet.

Jedini gol na utakmici postigao je Maruan Felaini u devetom minutu utakmice.

Kapiten reprezentacije Belgije Vensan Kompani je u 64. minutu dobio crveni karton, te su se zbog njegovog isključenja gosti branili u posljednjih pola sata igre.

Izrael je do kraja meča imao nekoliko izglednih šansi, ali je Tibo Kurtoa dobro intervenisao u svim situacijama, pa su tako Belgijanci došli do trećeg trijumfa u Grupi B.

Belgija će u narednom kolu, 12. juna gostovati Velsu, dok Izrael putuje na megdan Bosni i Hercegovini.

Tabela Grupe B: Belgija 11, Vels 11, Izrael 9, Kipar 6, Bosna i Hercegovina 5, Andora 0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније