Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 04. 2015. 18:20   >>  18:14

POGODILI SUAREZ I MESI

Barsa preživjela Valensiju, Bravo odbranio penal!

Golovima u prvom i posljednjem minutu Barselona je savladala Valensiju 2:0 na "Nou Kampu", pa će i poslije ovog kola ostati na čelu tabele. Strijelci za Katalonce bili su Suarez i Mesi, a heroj je i golman Bravo koji je odbranio penal Parehu. Barsa je na +5, čeka se Real, koji večeras igra sa Malagom!

Barsa je povela iz prvog napada. Buskets je oduzeo loptu na sredini i uposlio Mesija, koji je izdržao duel i asistirao Suarezu, a Urugvajac sa 10-ak metara iskosa sa desne strane pogađa mrežu.

Ali, onda su gost preuzeli inicijativu, zaprijetio je Rodrigo, da bi Pike nad istim igračem skrivio penal.
Međutim, Bravo je odbranio udarac Parehoa, ostalo je 1:0.

Valensija je nastavila sa napadima, ispromašiovao se Alkazar. Barsa se oporavila tek u finišu prvog poluvremena kada je Mesi bio neprecizan.

U nastavku je Barsa odigrala mnogo bolje, Nejmar je imao dobru šansu, pa je Mesi iz slobodnjaka pogodio mjesto gdje se spajaju prečka i stativa….

Posljednji trzaj Valensija je imala 15 minuta prije kraja. Rodrigo je poslije akcije Negreda šutirao sa desetak metara, ali je Bravo ponovo fenoemenalno reagovao.

Do kraja je Mesi nakon kontre, uz mnogo sreće, postavio konačnih 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније