Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2015. 18:37 >> 18:29

2. CFL

Pobjede Iskre i Dečića, Igalu bod

Vodeći timovi šampionata, Iskra i Dečić, ostvarili su pobjede, dok je Igalo osvojilo bod, u utakmicama 26. kola Druge crnogorske lige.

Vodeća Iskra savladala je pred svojim navijačima plavsko Jezero 3:0 (2:0), dok je Dečić u Tuzima trijumfovao u duelu sa beranskim Radničkim rezultatom 1:0 (0:0).

Bez pobjednika i golova završen je duel Igala i Jedinstva.

Kom je pred svojim navijačima pobijedio Cetinje 1:0 (1:0), Arsenal je u Tivtu bio bolji od Zabjela 3:1 (2:1), dok je Bratstvo u Ljajkovićima trijumfovalo u duelu sa rožajskim Ibrom 2:0 (1:0).

Iskra je, nakon 26. kola, prva na tabeli sa 54 boda.

Dečić je drugi sa 50, Igalo je treće sa 47, dok deset bodova manje imaju Radnički i Jedinstvo.

U 27. kolu, narednog vikenda, sastaće se: Kom - Bratstvo, Cetinje - Igalo, Jedinstvo - Dečić, Radnički - Iskra, Jezero - Arsenal i Zabjelo - Ibar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније