Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2015. 21:25 >> 21:21

POSEBAN MEČ

Gvardiola: Barselona je moj dom

Trener Bajerna Pep Gvardiola izjavio je da se raduje susretu sa svojim bivšim klubom Barselonom i da očekuje izuzetan dvomeč.

Gvardiola je prije dva ljeta preuzeo Bajern, a prethodno je sa Barselonom osvojio 14 titula, ukljucujući dvije Lige šampiona (2009 i 2011).

"Svi znaju koliko je ovaj susret sa Barselonom značajan za mene, Tijaga i čitav tim. Barselona je naš život. Kada ste u polufinalu sigurno je da ćete igrati protiv velikog tima. Šta da kažem? Barselona je moj dom".

Gvardiola je rekao da "dupla kruna" ove sezone neće zadovoljiti Bavarce.

"Biće to poseban meč. Moraćemo da analiziramo Barselonu koja je u ovom trenutku najbolji tim. Nijesam iznenadjen tom činjenicom, jer je trener Luis Enrike veoma kvalitetan. On je sjajan čovek i srećan sam sto ću ga vidjeti", rekao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније