Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 04. 2015. 19:02 >> 18:58

AGONIJA NJUKASLA

Liverpul se oprostio od LŠ, sjajni Lester

Liverpul se remijem bez golova na gostovanju Vest Bormvič Albionu oprostio od borbe za mjesto koje vodi u Ligu šampiona. "Redsi" na pet kola do kraja šampionata zaostaju za Mančester Sitijem velikih 6 bodova.

Liverpulov je dominirao na gostovanju Vest Bromviču, ali je odbrana domaćeg tima odbila sve nalete “redsa”, pa je ostalo 0:0.

Lester je nastavio sa sjajnim igrama u finišu sezone, jer je slavio  na gostovanju Barnliju 1:0. “Lisicma” je ovo četvrti trijumf zaredom. Junak gostiju bio je Džejmi Vardi, koji je postigao gol u 60. minutu  . 

Hal je takođe stigao do velike pobjede u gostima. “Tigrovi” su pobijedili Kristal Palas 2:0, a oba gola postigao je N’Doje. On je bio strijelac u 51. minutu i u nadoknadi vremena. 

Stouk i Sanderlend su igrali 1:1. Gosti su poveli već u prvom minutu preko Konora Vikama, da bi Čarli Adam sredinom prvog dijela postavio konačnih 1:1.

Svonsi je nanio Njukaslu šesti poraz zaredom 3:2. Ajose Peres je doveo “svrake” u vođstvo u 20. minutu, da bi Velšani u finišu prvog dijela preko Nelsona Oliveire izjednačili.  

Vođstvo Svonsiju je donio Gulfi Sigurdson u 49. minutu, a Džek Kork je povećao na 3:1, da bi Sijem de Jong ublažio poraz svog tima tri minuta prije kraja utakmice. 

Kvins Park Rendžers i Vest Hem su igrali 0:0 u malom londonskom derbiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније