Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 04. 2015. 10:53   >>  10:49 1

DERBI POD GORICOM

Budućnost dočekuje Sutjesku, TVCG2

Fudbaleri Budućnosti i Sutjeske odigraće danas u Podgorici posljednju utakmicu 28. kola Telekom prve crnogorske lige.

Budućnost je u maloj krizi rezultata, nekoliko kola je bez pobjede, što je izazvalo sukob unutar uprave i podjelu na dva tabora gde jedni žele ostavku trenera, drugi ga zadrzavaju, pa loša atmosfera se odrazila na igru.

Za razliku od njih, Sutjeska je vezala četiri pobjede u prventsvu i Nikšićani se nadaju da mogu da stignu Rudar u borbi za titulu.

Ipak, Pljevljacu su juče bili sigurni u Grblju, pa mirno mogu da gledaju današnji derbi, sa sedam ponea više od Sutjeske.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 16 sati, uz direktan prenos na Drugom progamu TVCG.

Na jučerašnjim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati: Rudar - Grbalj 2:0, Mladost - Lovćen 1:0, Zeta - Mornar 4:0, Mogren - Petrovac 1:1 i Berane - Bokelj 0:1.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније