Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 04. 2015. 11:18 >> 11:11
2

SPREMILI 22 MILIONA

Jovetić lijek za neubojiti napad Liverpula

Engleski mediji javljaju da je Liverpul spreman da u ljetnjem prelazno roku pošalje ponudu Mančester sitiju za crnogorskog napadača Stevana Jovetića.

Vrijednost Jovetića je procijenjena na 16 miliona funti (nešto preko 22 miliona eura). Otkako je došao na "Etihad" mučio se da izbori mjesto u prvom timu, povrede su ga spriječile da se dokaže, a kasnije i neke čudne odluke Manuela Pelegrinija, koji ga se odrekao za nastupe u Ligi šampiona.

Joveta je, čini se, sve bliži odlasku iz Mančestera, najviše je izvještaja o njegovom povratku u Italiju, pošto je Inter "zagrizao" da ga dovede, makar na pozajmicu, ali mogao bi da ostane na Ostrvu.

Liverpul ove sezne ima problema sa napadom, nakon odlaska Suareza "redsi" su mnogo neefikasniji, a pojačanje Mario Baloteli nije opravdao očekivanja.

Taj problem, koji ih prati cijele sezone, još jednom je izašao u prvi plan u nedjelju, kada je Liverpul odigrao bez golova sa Vest Bromvičem.

Kako piši engleski mediji, menadžer tima sa "Enfilda" Brendan Rodžers veoma cijeni Jovetića, kojeg je pokušao da dovede u svoj tim prije dvije godine. Rodžers se nada da će crnogorskog reprezentativca privući igranje u startnih 11.

Iako ove sezone nije dobijao mnogo šansi da gra, Jovetić je ipak upisao više nastupa od Liverpulovih napdača, Danijela Staridža i Marija Balotelija. Jovetić je igrao na 17 mečeva (39 ukupno otkak je došao), Staridž na 12, a Baloteli na 15.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније