Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 04. 2015. 18:11 >> 18:04

BEKENBAUER SLUTI

Mogu da vidim Klopa na klupi Bajerna

Legendarni njemački fudbaler Franc Bekenbauer rekao je danas da bi Jirgen Klop bio pravo rješenje za klupu Bajerna iz Minhena, ukoliko Pep Gvardiola riješi da napusti taj klub.

"Naravno da mogu da zamislim Klopa kao nasljednika Gvardiole. Kada sam bio predsjednik Bajerna često smo pričali o Klopu. Klop je definitivno dobra opcija za Bajern. Pitanje je jedino koliko će Gvardiola dugo ostati u Minhenu. Nadam se dugo, ali Klop se, takođe, mora razmatrati kao opcija", rekao je Bekenbauer za njemačke medije.

Klop je ranije najavio da na kraju sezone odlazi iz Borusije iz Dortmunda nakon sedam godina. Gvardiola, s druge strane, ističe da će ostati u Bajernu do ljeta 2016. godine, ali još nije počeo pregovore s upravom o novom ugovoru.

"Ne mogu da zamislim da će Gvardiola otići već 2016. godine. On voli Minhen. Imao je uspjehe sa ovim klubom i svjestan je da može sve to da ponovi. Ovdje ima sve što želi", kazao je Bekenbauer.

Bajern iz Minhena je, četiri kola prije kraja šampionata, osigurao titulu u Bundesligi, treću uzastopnu. Ono što čeka ekipu Pepa Gvardiole je i polufinale Lige šampiona protiv Barselone.

"Na Mesiju se zasniva čitava igra Barselone. Ukoliko Bajern uspije da ga zaustavi, onda ima šanse. Ali, ukoliko zaista želite da imate šansu protiv Barselone, onda morate i da imate kompletan tim. Potrebni su nam i Frank Riberi, i David Alba, i Arjen Roben", naveo je Bekenbauer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније