Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 05. 2015. 22:40 >> 23:16
4

KATALONCI BLIZU FINALA

Barsa u finišu razbila Bajern, majstorije Mesija

Bajern je dugo odolijevao na "Nou Kampu", prije svega zahvaljujući sjajnom Nojeru, ali je u finišu Barselona na krilima Mesija i Nejmara došla do ubjedljive pobjede 3:0 i na korak od finala Lige šampiona! Argentinac sa dva majstorska gola u tri minuta trasirao put ka pobjedi, a Nejmar u nadoknadi postavio konačnih 3:0.

Barsa je u prvom dijelu imala tri sjajne šanse. U 12. minutu Suarez je izašao jedan na jedan sa Nojerom nakon što ga je glavom proigrao Mesi, ali je golman Bajerna izvanredno nogom odbranio.

Tri minuta kasnije Katalonci su propustili novi zicer, Suarez je odlično prošao po desnoj strani, ubacio u peterac gdje je Nejmar šutirao, ali ga je sjajno izblokirao Rafinja i lopta je otišla u korner. 

U 18. minutu Bajern je mogao da kzani Barsu za promašaje. Levandovski  je neshvatljivo ostao sam ne patercu ispred Ter Štegena, ali nije uspio da zahvati loptu, nakon ubacivanja Milera.

Barsa je imala inicijativu do kraja poluvremena, pa su se izrodile još dvije prilike.

Suarez je u 27. minutu šutirao glavom nakon kornera, ali preko gola. U finišu prvog dijela domaći su imali i treću veliku šansu. Dani Alveš se ubacio iz drugog plana, ali je i njemu Nojer odbranio nogom, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

U nastavku je prvi zaprijetio Bajern, pokušao je Ćabi Alonos iz slobodnjaka, sa ivice šesnaesterca, ali je lopta zakačila živi zid i otišla u korner.

Potom je Barsa preuzela konce igre u svoje ruke. Mesi je šutirao sa 20 metara nakon duplog pasa sa Nejmarom, ali pravo u Nojera.

Potom je golman Bavaraca fenomenalno izašao van šesnesterca i ispucao loptu u aut ispred Nejmara…

Brazilac je nedugo zatim iz izgledne pozicije šutirao preko gola.

A onda je Mesi u tri minuta razbio Bajern!

U 77. minutu je sjajno pogodio sa ivice šesnesterca, nakon što su Katalonci osvojili loptu na 30 metara od gola Bajerna. Asistent je bio Dani Alveš.

Tri minuta kasnije čudesni Argentinac je “izlomio” Boatenga i onda slabijom desnom nogom prebacio Nojera za velikih 2:0!

Barsa se potom povukla i u nadoknadi dočekala kontranapad, koji su na sjajan način izveli Mesi i Nejmar. Argentinac je sa centra odigrao pas po dubini za Nejmara koji je bio prebrz za Benatju i rutinski savladao Nojera za velikih 3:0, Barsa je na korak od Berlina!

 

BARSELONA: Ter Štegen – Dani Alves, Pike, Maskerano (Bartra), Alba - Buskets, Rakitić (Ćavi), Inijesta (Rafinja) - Mesi, Suarez, Nejmar.

BAJERN: Nojer - Rafinja, Boateng, Benatija, Bernat - Švajnštajger, Alonso, Alkantara - Lam, Miler (Gece) - Levandovski.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније