Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2015. 09:16   >>  09:08

NERVOZA

Miler i Pep se posvađali zbog taktike

Otkriveno oko čega su se posvađali Tomas Miler i Pep Gvardiola, kada je desetak minuta prije kraja njemački reprezentativac zamijenjen u Barseloni.

 

Tomas Miler je potpuno izgubio nerve, ali ne zbog zamjene, kako se pretpostavljalo, već taktičkih odluka svog trenera.

Rasprava je izbila kada je Miler, nezadovoljan taktičkom postavkom rekao španskom treneru "Možeš li da prekineš sa ovim sra...?"

Prema mišljenju Tomasa Milera njegov tim je bio suviše defanzivan, a on i Levandovski odsječeni u napadu. Sa druge strane, vjerovao je da ofanzivom Bajern može da postigne gol nade koji bi im značio u revanšu.

Umejsto toga primili su još dva pa je pobjednik rešen.

Gvardiola je probao da smiri Milera, a onda je odmahnuo rukom i okrenuo mu leđa.

U svakom slučaju, usijane glave u porazu nisu ništa novo, a Miler, poznat kao šaljivdžija je samo bio frustriran zbog toga kako je Bajern izgledao na "Kamp Nou". Oni naime nijesu šutnuli u okvir gola svog zemljaka Ter Štegena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније