Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

12. 05. 2015. 21:54 >> 21:46

BEKENBAUER OCIJENIO

Bez Mesija, Barsa je običan tim

Legenda Bajerna Franc Bekenbauer smatra da je Lionel Mesi trenutno najbolji fudbaler svijeta, ali da nije najbolji svih vremena.

Argentinac je apsolutni rekorder Barselone i španske lige po broju golova, osvojio je sve moguće u klupskom fudbalu, te bio najbolji igrač Mundijala.

"Pele je najbolji svih vremena. Igrao sam s njim u Njujork Kosmosu 1977, nikad nijesam vidio takvog igrača. Daš mu loptu i poslije toga ga više ne vidiš, bio je nevjerovatno brz. Sve je radio po instinktu", objasnio je Bekenbauer.

Mesi je Bekenbauera oduševio prošle sedmice kada je u roku od tri minuta srušio njegov Bajern Minhen, u prvom meču polufinala Lige šampiona.

"Bez Mesija, Barsa bi bila kao bilo koji drugi tim. On je nevjerovatan. Prije nekoliko mjeseci je opet pronašao svoju vrhunsku formu. Barselona sa i bez njega su dva različita tima", rekao je Bekenbauer.

Katalonci su slavili 3:0 protiv Bavaraca, pa Bekenbauer nije optimista pred revanš u utorak uveče u Minhenu.

"Ne krijem da sumnjam u prolaz Bajerna jer je Barselona pokazala da je u fantastičnoj formi. Treći gol je bio užasan za nas jer je sa 2:0 i dalje postojala realna mogućnost. Sada smo, vjerovatno, osuđeni na propast, mada, čuda su moguća", rekao je "Kajzer Franc".

Prema Bekenbauerovim riječima, Bajern će biti veoma aktivan predstojećeg ljeta na fudbalskom tržištu.

"Ubijedio sam klub da dovede nekoliko sjajnih igrača jer ima više od šestorice 30-godišnjaka u ekipi. Pitanje je koliko još dugo mogu da igraju na vrhunskom nivou, vrijeme je za svježu krv", zaključio je Bekenbauer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније