Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2015. 10:42 >> 10:34

ZA IDUĆU SEZONU

Pogledajte nove dresove Barse

Vrijeme slavlja traje u Kataloniji. Tim Luisa Enrikea proslavio je šampionsku titulu, uvjeren da bi za desetak dana mogao da overi „tripletu“... Međutim, i u danima velikog zadovoljstva u Kataloniji ne spavaju.

 

Marketing tim šampiona Španije putem društvenih mreža predstavio je dresove za narednu sezonu.

Malo je reći da izgledaju – grandiozno. U Barseloni su posebno zadovoljni izgledom rezervne garniture koja simbolizuje katalonski ponos. Za razliku od ovogodišnje opreme pruge na osnovnoj garnituri biće poprečne.

Tehnički sponzor Barselone kompanija „Najk“ objavila je da su dresovi takvog materijala da će tokom utakmica da olakšaju posao igračima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније