Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2015. 21:32 >> 20:06

VUČICA GAZDA RIMA

Roma preko Lacija do LŠ

Roma je savladala Lacio u gradskom derbiju 2:1, čime je obezbijedila drugo mjesto i direktan plasman u Ligu šampiona.

Lacio ima tri boda više od Napolija koji je na četvrtom mjestu, koje donosi samo Ligu Evrope. Rimljanima će biti dovoljan i bod, u direktonom duelu sa Napolitancima, koji se igra u nedjelju na San Paolu.

Lacio je bio bolji u gradskom derbiju, ali je propustio nekoliko dobrih prilika, što je u 73. minutu kaznio Viktor Ibarbo za prednost Rome. 

Devet minuta prije kraja rezervista Filip Đorđević je izjednačio nakon asistencije Klosea.

Roma je, ipak, pet minuta prije kraja golom Jange Mbive, nakon centaršuta Pjanića iz slobodnjaka, došla do velike pobjede.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније