Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2015. 11:40 >> 11:36

KAO LAMPARD

Ćavi neće u Katar, seli se u Pariz?

Na kraju sezone Ćavi Ernandes je napustio Barselonu i potpisao dvogodišnji ugovor sa katarskim Al Sadom. Ipak, prema pisanju medija, moglo bi da dođe do velikog preokreta i da dugogodišnjeg plejmejkera Barselone i španske reprezentacije i naredne sezone gledamo u evropskom fudbalu.

Francuski mediji su prenijeli danas da će Pari Sen Žermen pokušati da Ćavija dovede na pozajmicu. Zvuči po malo nevjerovatno, ali ne bi bilo pri put da se tako nešto odradi.

Šeici iz UAE-a koji su vlasnici Siti franšiže "City Football Group" (vlasnici Mančester Sitija, Njujork Sitija, Melburn Sitija i japanskih Jokohama F. Marinosa, kao i tri fudbalske akademije) izveli su "akrobaciju" kupivši Frenka Lamparda od Čelsija za Njujork, a potom ga poslavši na pozajmicu u Mančester.

Tako bi i Katarci mogli da izigraju Platinjev finansijski fer plej.

List Parizijen piše da je vlasnik Al Sada brat vlasnika PSŽ-a Nasera Al-Kelaifija, pa je uvjereni da će dogovor biti postignut.

Ćavi je na oproštajnoj konferenciji za medije rekao da ne želi da igra za neki drugi evropski tim.

"Ne želim nikada da igram protiv Barselone", rekao je Ćavi. Francuski šampion je posljednje dvije sezone igrao protiv Barselone u osmini finala Lige šampiona, a španski klub je oba puta prošao dalje.

Mada, i Lampard je cijelo vrijeme o Čelsiju govorio 'mi', iako je igrao za ljutog rivala. Svoju rolu na "Etihadu" odigrao je kao profesionalac, igrao je sasvim solidno, Čelsiju je u prvom međusobnom susretu čak postigao i gol kojim im je uzeo pobjedu.

Katalonac bi se, u slučaju sličnog raspleta, preselio u Pariz, a njegova porodica (supruga, dva brata, sestra...), kojoj je osigurao poslove u katarskoj 'Aspire' sportskoj akademiji, ostala bi još godinu dana u Kataloniji, prenosi Goal.com.

O kakvom je fudbalskom majstoru riječ ne treba puno trošiti riječi. Dokazao je i da sa 35 godina može igrati na viskom nivu, doduše uz pravo doziranje vremena provedenog u igri. U ekipu Lorena Blana vjerovatno bi se uklopio bez poteškoća, a činjenica da bi Ćavi bio sjajan dodatak Parižanima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније