Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ mozzartsport.com ]

29. 05. 2015. 11:59 >> 11:51

ŠPANSKI MEDIJI

Benites novi trener Reala

Španski trener Rafael Benites biće novi trener madridskog Reala, prenose španski mediji.

Kompletna fudbalska Evropa čekala je potvrdu onoga što se već odavno znalo - Rafa Benites biće novi trener madridskog Reala.

Španski stručnjak je na konferenciji pred meč sa Lacijom indirektno najavio svoj odlazak u špansku prijestonicu, s obzirom na to da mu ugovor sa Napolijem ističe na kraju sezone i da je, kako samo kaže, taj ciklus za njega završen.

A kako najavljuje radio "Kadena Kope", Benites će već u srijedu biti predstavljen kao novi trener "Kraljevskog kluba", i to za godišnju platu od četiri miliona eura.

Podsjetimo, dojučerašnji šef struke Reala Karlo Anćeloti imao je oko 7.500.000 eura godišnje, dok je njihov prethodnik Žoze Murinjo inkasirao 9.000.000 za sezonu. 

Kako isti izvor navodi, već je zakazana i konferencija na kojoj će davnašnja želja čelnika Reala biti predstavljena, a u pitanju je 13 sati. 

Kako madridska "Marka" piše, Benites je već tražio da mu klub obezbijedi sportskog direktora, tačnije nekog ko će mu biti "desna ruka" u krojenju planova za budućnost.

Međutim, Real takvog čovjeka nije imao godinama, s obzirom na to da se za sve pita predsjednik Florentino Perez. Posljednji koji je obavljao ovu funkciju u madridskom gigantu bio je Migel Padreza 2009. godine, tačnije po Perezovom povratku u klub. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније