Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Portal Analitika ]

02. 06. 2015. 20:39   >>  20:46

ODRADILI DRUGI TRENING

Poleksić: Danska dobra provjera

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Vukašin Poleksić smatra da je duel sa Danskom dobra provjera, uoči kvalifikacionog meča sa Švedskom.

Crnogorski fudbaleri večeras su odradili i drugi trening na kampu FSCG na Starom aerodromu pred prijateljski meč sa Danskom. Treningu je prisustvovao i debitant iz Argentine Esteban Saveljić, koji je aplauzom dočekan od strane saigrača, ali koji nije trenirao, već je sa selektorom Brankom Brnovićem šetao pored terena.

Golman Vukašin Poleksić kazao je da je duel sa Danskom dobra provjera, jer se radi o selekciji koja je slična Švedskoj.

"Pokušaćemo da zabilježimo dobar rezultat i u jednom finom raspoloženju otputujemo za Švedsku. Što se tiče tog duela, mislim da će nam biti lakše nego u Podgorici. Oni će nas sigurno napasti, a nama će ostati prostora iz kontre da ih ugrozimo. Nadam se da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. Definitivno, porazom bi se oprostili od daljeg takmičenja, remijem bi bili još u igri, a pobjeda di nam otvorila brojna vrata. Moramo odigrati pametno, kako u napadu tako i u odbrani, i da pokušamo da pobijedimo", kazao je Poleksić.

Opet imamo problema sa povredama, ali nešto što je uobičajeno za ovu reprezentaciju.

"Standardna situacija da nam ključni igrači fale. Nadam se da će rezerve, igrači koji dobiju šansu, opravdati to povjerenje. Nikada do sada nijesmo bili ovoliko zajedno na pripremama. Po meni je to pozitivna stvar. Imaćemo više vremena za treniranje, više vremena za neke taktičke stvari koje su nam do sada falile. Svi igrači su sigurno umorni od napornih sezona, ali kad se igra za reprezentaciju, onda se dolazi sa posebnom željom i motivom. Nadam se da će nam ovaj put junski termin biti srećan", zaključio je Poleksić.

Naša reprezentacija sjutrašnji trening odradiće u jutarnjem terminu od 10 sati, takođe na Kampu FSCG. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније