Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

12. 06. 2015. 16:12 >> 16:02

BIVŠI TRENER EMPOLIJA

Sari i zvanično na klupi Napolija

Bivši trener Empolija Mauricio Sari je postao nasljednik Rafaela Beniteza na klupi Napolija.

Pedesetšestogodišnji trener, koji je rođen u Napulju, nikada nije radio u Seriji A sve do prošle sezone. Karijeru je proveo u nižim ligama, nakon čega je preuzeo Empoli u Seriji B, ostvario plasman u viši rang te ga vodio ga do 15. mjesti na tabeli najbolje italijanske lige prošle godine.

Španski stručnjak Benitez je na kraju prošle sezone odlučio da ne produži ugovor s Napolijem nakon što nijesu uspjeli izboriti plasman u Ligu šampiona. Nakon toga je postao novi trener Reala iz Madrida.

Prvi zadatak novog trenera biće da ubijediti napadača Gonzala Iguaina da ostane u Napoliju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније