Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 04. 2013. 22:24 >> 22:24

JEDVA ČEKA

Laudrup: Dueli Svonsija i Kardifa su nešto posebno

Kardif se poslije 51 godine domogao Premijer lige, tako što je remijem sa Čarltonom osigurao jedno od prva dva mesta u Čempionšipu. Derbi Velsa igraće se naredne sezone na velikoj sceni, što je izuzetno obradovalo trenera Svonsija Mihaela Laudrupa.

Danski menadžer, koji je u karijeri bio učesnik i El Klasika, uporedio je velški derbi po strasti i rivalitetu sa rimskim.

"Znam da svi jedva čekaju mečeve Svonsija i Kardifa. U karijeri samo igrao derbi između Reala i Barselone, ali je ovo nešto sasvim drugačije i posebno. Više liče na utakmice Liverpula i Mančester junajteda zbog tradicije, ali najsličniji su rimskom derbiju. Velika je stvar za malu državu kao što je Vels da ima dva tima u Premijer ligi", istakao je Laudrup.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније