Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2013. 10:22 >> 10:21

FUDBAL

"Ol star" meč Juventusa i Reala

Juventus će odigrati prijateljski meč u dubrotvrne svrhe sa ekipom Real Madrida 9. juna, a na meču će igrati sve zvijezde tih timova.

Učešće na meču uzeće neke od legendi oba tima, kao što su Zinedin Zidan, Pavel Nedved, Edgar Davids i Luis Figo.

Novac sakupljen na ovoj utakmici biće doniran Crvenom krstu Španije, kao i za školarine studentima iz socijalno ugroženih porodica.

Andrea Anjeli, Florentino Perez, Bepe Marota, i Pavel Nedved su predstavili tu ideju u Madridu.

"Drago mi je što ću uzeti učešće na ovom meču, i što ću igrati zajedno sa nekadašnjim saigračima. Biće dobro podsjetiti se atmosfere na "Bernabeuu"", izjavio je Nedved.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније