Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 07. 2015. 10:31   >>  10:23

VJERUJU U PROLAZ

U Nefčiju ne brinu previše

Podgorička Mladost vraća se kući iz Bakua sa sjajnim rezultatom. U prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope remizirala je sa Nefčijem 2:2.

Trener azerbejdžanske ekipe, Samir Alijev, nije mnogo zabrinut zbog rezultata koji im ne odgovara.

On je nakon meča rekao da je rezultat bio pravedan, te da njegov tim i dalje ima šansu za prolazak dalje.

"Kada se sve sabere i oduzme ovo je pravedan ishod meča. Oscilacije u igri su bile očekivane. Ovo je jedan novi tim i potrebno je vrijeme da bi se uigrali. Nadam se da ćemo u revanšu imati na raspolaganju još neke igrače i vjerujem da možemo proći prvu rundu", rekao je Alijev, prenosi Cg-fudbal.

Nefčiju je potrebna pobjeda ili remi sa tri ili više postignutih golova kako bi prošao u drugo kolo kvalifikacija. Ipak, fudbalerima Mladosti neće biti lako da dođu do cilja, pošto Azerbejdžanci imaju više isksutva u evropskim takmičemnjima.

Pogledajte golove sa meča u Bakuu:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније