Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 07. 2015. 12:22   >>  12:17

POD VELIKIM PRITISKOM

Ramos i Kasiljas u ratu sa Perezom

Serhio Ramos i Iker Kasiljas su pod velikim pritiskom u klubu, a sva krivica usmjerena je prema prvom čovjeku Real Madrida Florentinu Perezu, koji ne želi da udovolji njihovim željama, piše Goal.

Nakon neuspješne sezone bez ijednog važnog trofeja, u Real Madridu stvari očigledno ne funkcionišu. Osim afere protjerivanja omiljenog medicisnkog osoblja, klub trese nezadovoljstvo dvije legende "Merengesa".

Serhio Ramos je, navodno, veoma nesrećan i odlučan je u namjeri da napusti klub. Mančester Junajted je veoma zainteresovan, ali "kraljevski klub" traži 80 miliona eura, što "crveni đavoli", zasad, nijesu spremni da plate.

S druge strane, Iker Kasiljas želi da ostane na "Santjago Bernabeuu", ali to se čini sve manje izglednom opcijom jer Real planira da dovede Davida De Heu, u slučaju da uspije da dogovori prodaju Ramosa.

Dvojica igrača pod velikim su pritiskom u klubu, a sva krivica usmjerena je prema Florentinu Perezu. Španski mediji tvrde da je atmosfera između Kasiljasa i Ramosa prema predsjedniku Reala toliko napeta da spominje ratovanje između dvije strane.

Izgleda da se rat vodi tiho, koji bi se mogao nastaviti ne uspije li Ramos da pobjegne iz loše atmosfere u klubu, i ako Kasiljas postane drugi golman pored reprezentativnog kolege De Hee.

Ramos ljut, ne zanima ga novac

Trofejni štoper bijesan je na upravu kluba i neće ni pregovarati, svim silama želi da ode, a kako pišu španski mediji, novac više nije razlog.

Real će pojačati ponudu za Ramosa, pšonudiće mu 8 miliona seura po sezoni, ali on više neće ni da pregovara. Mediji pišu da ga porodica ubjeđuje da ostane u Madridu, ali defanzovac "Los Blankosa" je, navodno, donio konačnu odluku.

Ljut je na klub, vjeruje da su oni puštali informacije po medijima o tome kako mu je bitan samo novac.

Ali, Ramos ima ugovor na još dvije godine i to je problem, pošto se pita Real. Klub će ga pustiti samo za ogroman novac, ali je suma od 80 miliona eura potpuno nerealna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније