Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2013. 20:19 >> 20:19

NASTAVLJAJU SE ČARKE

Murinjo: Klop mnogo priča

Žoze Murinjo je odgovorio na provokacije sa njemačke strane pred okršaj sa Borusijom iz Dortmunda u polufinalu Lige šampiona. Portugalac insistira na tome da o utakmici sa njemačkim predstavnikom govori tek kada za to dođe vrijeme.

 

Takav  slučaj nije sa njegovim kolegom Jirgenom Klopom, za koga "specijalni" kaže da u posljednje vrijeme previše priča.

„Rekao sam malo toga do sada o Dortmundu i mislim da je to sasvim dovoljno. A Klop još od žrijeba priča svaki dan“,  rekao je Murinjo novinarima, dan pred meč sa Betisom u Primeri.

Portugalski stručnjak, naravno, ne bježi od toga da je dvomeč sa Borusijom, nevjerovatno važan za njega i klub.

„Pričaćemo o Dortmundu u utorak. Pripremamo se za tu utakmicu već dvije nedjelje. 

Podsjetimo, Klop je nedavno poručio Portugalcu da, umjesto što je dolazio uživo da gleda meč Borusije i Grojter Firta, mogao jednostavno da ga nazove i sazna sve što ga interesuje. 

„Murinjo će se vratiti kući sa podacima koji će mu biti beznačajni za dvije nedjelje. Ne znam da li nas se Real plaši s obzirom na to šta se dogodilo u grupnoj fazi“, -aludirao je Klop na pobjedu njegovog tima nad Madriđanima (2:1) i remi na "Bernabeuu" (2:2).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније