Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2013. 21:39 >> 21:39

BRŽE OD OČEKIVANOG

Bejl se vraća na teren u nedjelju

Menadžer Totenhema, Andre Viljas Boaš, je uvjeren da će Geret Bejl biti spreman za duel sa Mančester Sitijem u nedjelju.

 

Bejl je doživio povredu članka tokom utakmice sa Bazelom, i očekivalo se da će propustiti meč sa "Građanima".

Velšanin se ipak oporavlja brže nego što se mislilo, pa će najvjerovatnije biti u konkurenciji za sastav na meču sa Mančester Sitijem.

"Geret je trenirao sa timom. Uvjeren sam da će biti spreman za meč. On je dobro trenirao, ali nećemo se kockati ukoliko ne bude u potpunosti spreman", rekao je Viljas Boaš.

"Sparsi" se nadaju da će i Džermajn Defo i Aron Lenon biti spremni za meč.

"Defo je trenirao sa nama. Lenon se polako oporavlja, još uvijek nije trenirao, ali ga očekujemo uskoro na terenu", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније