Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 07. 2015. 20:59 >> 22:10
8

NA KOSOVU

Šaćiri se slikao s osumnjičenim za terorizam

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri posjetio je tokom ljeta rodno Kosovo, što ne bi bila neka vijest, da se u Prištini nije fotografisao sa osumnjičenim terorista.

Britanski mediji, kojima je Šaćiri interesantan jer ga žele Stouk i Eveton, navode da se slikao se sa imamom Šefketom Krasnićijem, koji je optužen za vrbovanje džihadista.

Krasnići je bio jedan od 15 uhapšenih osoba u antiterorističkoj akciji na Kosovu prošle godine pod patronatom SAD-a. Suđeno mu je za regrutovanje terorista za rat u Siriji, ali je pušten na slobodu.

"Slika sa imamom Krasnićijem mi je donijela mnogo nepotrebne buke. On me, kao i hiljade drugih, zamolio da se fotografišemo, bilo bi nekulturno da sam ga odbio. Nijesam znao da je imam povezan sa terorizmom, ne mogu da provjeravam svakog čoveka koji želi da se slika sa mnom. Mi Šaćiriji smo muslimani, ali smo daleko od ekstremizma", obratio se 23-godišnji Šaćiri javnosti preko Fejsbuka.

Šaćiri je karijeru počeo u švajcarskom Bazelu, 2012. je prešao u minhenski Bajern, koji ga je u januaru prodao Interu.

Posljednjih dana se spekuliše da bi mogao da pređe u Stouk Siti ili Everton za oko 15 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније