Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 02. 2013. 18:00 >> 18:02
2

U TOP FORMI

Rudar na pravom putu

Pljevljaci već „melju“. Prije nego što treba ili ne, pokazaće nastavak prvenstva, ali ono što je trenutno očigledno, trener Nikola Rakojević sa svojim saradnicima, na pravom je putu.

 Nova  žrtva na pripremama u Budvi, bio je subotički Spartak, koga su „rudari“ častili sa tri „laka komada“ i očitali mu pravu fudbalsku lekciju. U svakom pogledu, i trkačkom, i taktičkom, i u efikasnosti i čuvanju svoje mreže. Jedno je jasno, ako ovako nastavi, imaće pljevaljski prvoligaš šta da kaže na proljeće.

„Za sada guramo dobro. Momci rade kako treba, slušaju, u hodu „pune baterije“, odlično se poznaju i sve bolje dopunjuju na terenu, zaobilaze nas i povrede, što sve zajedno čini jednu lijepu sliku. Zadovoljan sam, ne krijem, samo da ovako potraje“,  kaže strateg Rudara.

Pored standardnih prvotimaca koji i dalje „vuku“ ekipu, sve se više nameću i dojučerašnji omladinci, Bambur, Jeknić, Šćepanović, Bajić, Šljivančanin. Ovaj posljednji postigao je i evro gol protiv Subotičana.

„ Oni iskusniji i dalje daju ton, drže stvari pod kontrolom, komanduju sredinom terena, ali i daju golove. Pa Igumanović je, iako nije klasični napadač, naš najbolji strijelac ove zime. Znaju da pogode i Vlahović i Brnović, naravno i napadači Stojanović i Nerić. Možda je upravo u tome i snaga ovog Rudara. Protivnik nikada ne zna od koga mu prijeti najveća opasnost. Polako gradimo takav stil igre. Još da su tu Ivanović i Kaluđerović... Međutim, i ovako nije loše. Navikli smo da se „krpimo“, više nas ne može iznenaditi manjak fudbalera“,  raspoloženo priča Rakojević.

Pljevljaci će u Budvi ostati do 10. februara, i do tada odigrati još tri kontrolna susreta. Postoji, doduše, i mogućnost da se boravak na crnogorskom primorju i produži, u zavisnosti od vremenskih prilika pod Golubinjom. Kako god, proljećnji cilj se neće mijenjati. A on staje u tri riječi – borba za titulu!

 

 

 Saša Bezarević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније