Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 07. 2015. 23:34 >> 23:35

POTPISAO UGOVOR

Turan u Barsi, ali se možda vrati u Atletiko

Prvak Evrope i Španije Barselona objavila je danas da je potpisala ugovor sa dosadašnjim fudbalerom Atletika Ardom Turanom, iako transfer kapitena turske reprezentacije zavisi i od predsjedničkih izbora u klubu.

Vršilac dužnosti predsjednika Ramon Adel odobrio je dolazak Turana nakon što ga je tražio trener Luis Enrike. U saopštenju Barselone navodi se da u ugovoru postoji klauzula da klub vrati Turana Atletiku do ponoći 20. jula, odnosno dan poslije predsjedničkih izbora, ako naredni Upravni odbor odbije ovaj transfer.

U slučaju da Barselona tada vrati Turana Atletiku, klub iz Madrida će zadržati 10 odsto transfera, koji iznosi 34 miliona eura. Atletiko bi mogao da dobije još sedam miliona, u zavisnosti od kvaliteta igara igrača.

Bez obzira na odluke sljedećeg upravnog odbora, Turan neće moći da bude registrovan do januara 2016. zbog suspenzije Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније